Søg
i Silkeborg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Turist på hjemmebane

Silkeborg og omegn er et lille paradis og et af landets mest velbesøgte turistområder med en imponerende pallette af attraktioner, events og outdoor muligheder. Men er vi egentlig gode nok til selv at gøre brug af de mange muligheder?

Det er fristende at pakke bilen og suse land og rige rundt i weekender og ferier, men hvorfor ikke prøve at være turist i vores eget nabolag? Lær området, attraktionerne, naturen og historien endnu bedre at kende og på den måde få endnu større glæde ved at bo her. Træk stikket til cyberverdenen og kom i stedet ud og få fælles oplevelser med familien og vennerne.

At vi samtidig, støtter det lokale erhvervsliv og ikke mindst bliver gode ambassadører til fælles gavn og glæde for vores smukke by og egn er jo kun et ekstra plus.

Vi har her på hjemmesiden, samlet et lille udpluk af de mange attraktioner, events og muligheder du kan opleve på vores egen skønne hjemmebane.

Danmark har fået endnu en hovedstad! Vi kender København og kulturhovedstaden Aarhus, og nu er Silkeborg blevet Danmarks Outdoor Hovedstad.

I 2017 satses der stort på markedsføringen af vores smukke egn som Danmarks førende outdoor område.

Ingen andre steder i Danmark ligger by og natur så tæt som i Silkeborg. Og i Silkeborg er der intet sted, hvor der er længere en 500 m til naturen. Målet med Silkeborg Unlimited er netop denne kobling af natur og by i en fælles fortælling, hvor følelsen af Silkeborg er i centrum og hvor det handler om at være ét med naturen.

Læs mere på www.silkeborg.com/silkeborg/silkeborg-unlimited

 

Del siden:

Silkeborg Nyt - lokale nyheder

20. maj 2019 18:01

Lovende SIF-trio sikrede førsteplads til reserverne

Silkeborg IF lukkede sæsonen i Reserveligaen med en sikker sejr på hjemmebane FODBOLD Mandag eftermiddag spillede Silkeborg IF sæsonens sidste kamp i Reserveligaen, og holdet fik s...

Læs mere her
20. maj 2019 12:46

Vælgermøde i Them med fokus på oplandsdanmark

THEM I morgen, tirsdag den 21. maj, er der vælgermøde på Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus. Her har kan de fremmødte tale med følgende kandidtater, der stiller op til Fol...

Læs mere her
20. maj 2019 10:12

Tre personer på sygehuset efter uheld på motorvejen

SILKEBORG Lørdag klokken 13.25 var tre biler involveret i et uheld på Silkeborgmotorvejen i det vestgående spor. En 22-årig mand i varevogn overså en forankørende bil, ført af en 5...

Læs mere her