Søg
i Silkeborg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Turist på hjemmebane

Silkeborg og omegn er et lille paradis og et af landets mest velbesøgte turistområder med en imponerende pallette af attraktioner, events og outdoor muligheder. Men er vi egentlig gode nok til selv at gøre brug af de mange muligheder?

Det er fristende at pakke bilen og suse land og rige rundt i weekender og ferier, men hvorfor ikke prøve at være turist i vores eget nabolag? Lær området, attraktionerne, naturen og historien endnu bedre at kende og på den måde få endnu større glæde ved at bo her. Træk stikket til cyberverdenen og kom i stedet ud og få fælles oplevelser med familien og vennerne.

At vi samtidig, støtter det lokale erhvervsliv og ikke mindst bliver gode ambassadører til fælles gavn og glæde for vores smukke by og egn er jo kun et ekstra plus.

Vi har her på hjemmesiden, samlet et lille udpluk af de mange attraktioner, events og muligheder du kan opleve på vores egen skønne hjemmebane.

Danmark har fået endnu en hovedstad! Vi kender København og kulturhovedstaden Aarhus, og nu er Silkeborg blevet Danmarks Outdoor Hovedstad.

I 2017 satses der stort på markedsføringen af vores smukke egn som Danmarks førende outdoor område.

Ingen andre steder i Danmark ligger by og natur så tæt som i Silkeborg. Og i Silkeborg er der intet sted, hvor der er længere en 500 m til naturen. Målet med Silkeborg Unlimited er netop denne kobling af natur og by i en fælles fortælling, hvor følelsen af Silkeborg er i centrum og hvor det handler om at være ét med naturen.

Læs mere på www.silkeborg.com/silkeborg/silkeborg-unlimited

 

Del siden:

Silkeborg Nyt - lokale nyheder

22. marts 2019 16:20

Stort debatmøde i Silkeborg om et grønnere Danmark

Eniig på Tietgensvej slår dørene op til skarp politisk debat om Danmarks grønne omstilling. Journalist Tine Gøtzsche skal lede slagets gang SILKEBORG Hvem sikrer Danmark en grøn fr...

Læs mere her
21. marts 2019 16:52

SIF-talent på tavlen i dansk nedtur

Det danske U17-landshold kom skidt fra land ved EM-kvalifikationen i Silkeborg FODBOLD Torsdag eftermiddag tabte det danske U17-landshold med 3-2 til Kroatien foran 520 tilskuere p...

Læs mere her
21. marts 2019 16:27

Bilbrand lige ved siden af pølsevogn

Duften af ristede hotdogs og pølsemix ved Trianglens pølsevogn blev for en kort stund afbrudt af lugten røg fra en bilbrand torsdag eftermiddag SILKEBORG Omkring klokken 15.40 tors...

Læs mere her