Søg
i Silkeborg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Turist på hjemmebane

Silkeborg og omegn er et lille paradis og et af landets mest velbesøgte turistområder med en imponerende pallette af attraktioner, events og outdoor muligheder. Men er vi egentlig gode nok til selv at gøre brug af de mange muligheder?

Det er fristende at pakke bilen og suse land og rige rundt i weekender og ferier, men hvorfor ikke prøve at være turist i vores eget nabolag? Lær området, attraktionerne, naturen og historien endnu bedre at kende og på den måde få endnu større glæde ved at bo her. Træk stikket til cyberverdenen og kom i stedet ud og få fælles oplevelser med familien og vennerne.

At vi samtidig, støtter det lokale erhvervsliv og ikke mindst bliver gode ambassadører til fælles gavn og glæde for vores smukke by og egn er jo kun et ekstra plus.

Vi har her på hjemmesiden, samlet et lille udpluk af de mange attraktioner, events og muligheder du kan opleve på vores egen skønne hjemmebane.

Danmark har fået endnu en hovedstad! Vi kender København og kulturhovedstaden Aarhus, og nu er Silkeborg blevet Danmarks Outdoor Hovedstad.

I 2017 satses der stort på markedsføringen af vores smukke egn som Danmarks førende outdoor område.

Ingen andre steder i Danmark ligger by og natur så tæt som i Silkeborg. Og i Silkeborg er der intet sted, hvor der er længere en 500 m til naturen. Målet med Silkeborg Unlimited er netop denne kobling af natur og by i en fælles fortælling, hvor følelsen af Silkeborg er i centrum og hvor det handler om at være ét med naturen.

Læs mere på www.silkeborg.com/silkeborg/silkeborg-unlimited

 

Del siden:

Silkeborg Nyt - lokale nyheder

15. januar 2019 16:35

Derfor er Burger King lukket

Nyt i sagen fra burgerkæden SILKEBORG Det er mistanke om skadedyr i restauranten, som har betydet, at Burger King i Silkeborg har været lukket de seneste dage. Men Burger King oply...

Læs mere her
15. januar 2019 16:25

Legendarisk værtshus lukker i Silkeborg

Hvis du hører til dem, der gerne nyder en morgenbajer på vej hjem fra en festlig nat i byen, begynder 2019 med en dårlig nyhed SILKEBORG »Den gyldne hest lukker fra dags dato.« Såd...

Læs mere her
15. januar 2019 14:07

Villa-indbrud løb op i 100.000 kroner

SILKEBORG Et indbrud i dagtimerne mandag i en villa på Asgårdsvej i Hvinningdal løb op i 100.000 kroner. Politiet oplyser, at tyvene brød et vindue op og at de stjal to Barcelona-s...

Læs mere her