Søg
i Silkeborg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Turist på hjemmebane

Silkeborg og omegn er et lille paradis og et af landets mest velbesøgte turistområder med en imponerende pallette af attraktioner, events og outdoor muligheder. Men er vi egentlig gode nok til selv at gøre brug af de mange muligheder?

Det er fristende at pakke bilen og suse land og rige rundt i weekender og ferier, men hvorfor ikke prøve at være turist i vores eget nabolag? Lær området, attraktionerne, naturen og historien endnu bedre at kende og på den måde få endnu større glæde ved at bo her. Træk stikket til cyberverdenen og kom i stedet ud og få fælles oplevelser med familien og vennerne.

At vi samtidig, støtter det lokale erhvervsliv og ikke mindst bliver gode ambassadører til fælles gavn og glæde for vores smukke by og egn er jo kun et ekstra plus.

Vi har her på hjemmesiden, samlet et lille udpluk af de mange attraktioner, events og muligheder du kan opleve på vores egen skønne hjemmebane.

Danmark har fået endnu en hovedstad! Vi kender København og kulturhovedstaden Aarhus, og nu er Silkeborg blevet Danmarks Outdoor Hovedstad.

I 2017 satses der stort på markedsføringen af vores smukke egn som Danmarks førende outdoor område.

Ingen andre steder i Danmark ligger by og natur så tæt som i Silkeborg. Og i Silkeborg er der intet sted, hvor der er længere en 500 m til naturen. Målet med Silkeborg Unlimited er netop denne kobling af natur og by i en fælles fortælling, hvor følelsen af Silkeborg er i centrum og hvor det handler om at være ét med naturen.

Læs mere på www.silkeborg.com/silkeborg/silkeborg-unlimited

 

Del siden:

Silkeborg Nyt - lokale nyheder

13. november 2018 13:16

To dræbt i ulykke på lokal hovedvej

THORNING (Opdateret kl. 12.33) To mennesker er dræbt efter en ulykke ved nedkørslen til hovedvej A13 i sydgående retning ved Thorning Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 10.33...

Læs mere her
13. november 2018 12:39

DN holder årsmøde efter travlt år

SILKEBORG Når Danmarks Naturfredningsforening i Silkeborg Kommune holder generalforsamling i aften, tirsdag 13. november, kan lokalkomiteen se tilbage på et travlt år. Der venter d...

Læs mere her
13. november 2018 11:33

Politibil bragede ind i kiosk

Uheldet skete i forbindelse med en politijagt på en anden bil SILKEBORG En politijagt stoppede brat, da en politibil kl. 9.24 bragede ind i Kig Ind Kiosken på Nylandsvej. Patruljen...

Læs mere her